Državni arhiv u Slavonskom Brodu

Srijeda, 8. srpanj 2020.
Croatian English

Prijavite se na 51. savjetovanje HAD-a (Slavonski Brod, 23.-25.10.2019.)

19082112507906ZAGREB, SLAVONSKI BROD - Hrvatsko arhivističko društvo (HAD) i Državni arhiv u Slavonskom Brodu (DASB) obavještavaju sve one koji na svome radnome mjestu brinu o nekome segmentu rukovanja i upravljanja arhivskim gradivom (posebice onim elektroničkim) da je još uvijek otvorena poveznica za prijavu sudjelovanja na 51. savjetovanju hrvatskih arhivista, koje će se ove godine održati u Slavonskome Brodu, u suradnji s Državnim arhivom u Slavonskom Brodu kao ustanovom-domaćinom.

Dakako, za sudjelovanje u ovogodišnjem savjetovanju HAD-a mogu se prijaviti i predstavnici stvaratelja i posjednika arhivskog gradiva na području Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije, točnije predstavnici svih javnih ustanova u kulturi, znanosti, obrazovanju i zdravstvu, u jedinicama lokalne i regionalne uprave i samouprave, u javnim trgovačkim društvima, privatnim trgovačkim društvima itd.

Tema ovogodišnjega savjetovanja je Upravljanje elektroničkim gradivom i suvremena arhivska praksa.

Za članove HAD-a i zaposlene u državnim arhivima trodnevna kotizacija je 2.000,00 kn, a za sve ostale 2.300,00 kn.

Jednodnevna kotizacija (za jednu osobu) iznosi 500,00 kn i pokriva pravo na sudjelovanje u Savjetovanju tijekom jednoga dana, materijale za rad (poklon vrećica), osvježenje (dvije kave) i ručak.

Preliminarni program savjetovanja možete vidjeti ovdje.

On line prijavnica nalazi se na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/Registracija_za_Savjetovanje_HAD-a

Kotizacije

Nalazite se ovdje: Naslovnica Prijavite se na 51. savjetovanje HAD-a (Slavonski Brod, 23.-25.10.2019.)