Državni arhiv u Slavonskom Brodu

Ponedjeljak, 30. studeni 2020.
Croatian English

Obavijest korisnicima

natjecaj-2019

U skladu sa smjernicama Ministarstva kulture, od 27.04.2020. Državni arhiv u Slavonskom Brodu otvoren je za stranke i korisnike, uz pridržavanje sljedećih uputa:

1. Zahtjevi korisnika, upiti stvaratelja i posjednika arhivskog gradiva rješavaju se putem obične ili e-pošte i telefonskim putem. Preslike gradiva koje nije potrebno ovjeravati korisnicima se šalju isključivo e-poštom, a ovjerene preslike šalju se redovnom poštom.

2. Fizički dolazak u Čitaonicu Arhiva omogućit će se ograničenom broju korisnika uz prethodnu najavu, a od 4. svibnja 2020. u Čitaonici Arhiva mogu boraviti najviše dva (2) korisnika. U Odjelima Arhiva u Novoj Gradiški i Požegi do daljnjega nije moguće istraživati arhivsko gradivo, jer zbog prostorne ograničenosti ne možemo osigurati potrebnu distancu između zaposlenika i korisnika.

3. Bez prethodne najave neće biti moguće dobiti mjesto u Čitaonici. Prije dolaska u Arhiv, potrebno je popuniti Prijavnicu za korištenje arhivskog gradiva, kako bismo priredili naručeno gradivo. Moguće je naručiti maksimalno tri (3) arhivske jedinice.

4. Radno vrijeme bit će od ponedjeljka do petka od 07:30 do 14:00, a uredovno vrijeme bit će od ponedjeljka do petka od 08:00 do 13:00 sati, uz najave na broj telefona 035/446-573 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

5. Prilikom dolaska u Arhiv i korištenja gradiva u Čitaonici korisnici su dužni koristiti zaštitne rukavice i masku.

Državni arhiv u Slavonskom Brodu

Nalazite se ovdje: Naslovnica Obavijest korisnicima