Državni arhiv u Slavonskom Brodu

Ponedjeljak, 30. studeni 2020.
Croatian English

Normalizacija rada Arhiva

natjecaj-2019

U skladu s Odlukom Vlade RH o stavljanju izvan snage Odluke o organizaciji rada tijela državne uprave za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19, od 11.05.2020. Državni arhiv u Slavonskom Brodu otvoren je za stranke i korisnike, uz pridržavanje sljedećih uputa:

1. Zahtjevi korisnika, upiti stvaratelja i posjednika arhivskog gradiva rješavaju se putem obične ili e-pošte i telefonskim putem. Preslike gradiva koje nije potrebno ovjeravati korisnicima se šalju isključivo e-poštom, a ovjerene preslike šalju se redovnom poštom.

2. Fizički dolazak u Čitaonicu Arhiva omogućit će se ograničenom broju korisnika uz prethodnu najavu, a u Čitaonici Arhiva mogu boraviti najviše dva (2) korisnika. U Odjelima Arhiva u Novoj Gradiški i Požegi do daljnjega nije moguće istraživati arhivsko gradivo, jer zbog prostorne ograničenosti ne možemo osigurati potrebnu distancu između zaposlenika i korisnika.

3. Bez prethodne najave neće biti moguće dobiti mjesto u Čitaonici. Prije dolaska u Arhiv, potrebno je popuniti Prijavnicu za korištenje arhivskog gradiva, kako bismo priredili naručeno gradivo. Moguće je naručiti maksimalno tri (3) arhivske jedinice.

4. Radno vrijeme Državnog arhiva u Slavonskom Brodu od utorka 12.05.2020. godine bit će od ponedjeljka do petka od 7:00 do 15:00 sati. Rad sa strankama bit će od ponedjeljka do petka od 08:00 do 14:00 sati, uz prethodnu najavu na broj telefona 035/446-573 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

5. Prilikom dolaska u Arhiv i korištenja gradiva u Čitaonici korisnicima su dužni izvršiti dezinfekciju ruku i koristiti zaštitne rukavice i masku.

Državni arhiv u Slavonskom Brodu

Nalazite se ovdje: Naslovnica Normalizacija rada Arhiva